dijous, 14 de maig del 2020

Agenda 14 de maig


Data límit d'entrega: Abans del 21 de maig

TONE MATRIX

Correu per enviar aquesta tasca: fmayor@xtec.cat

Si la setmana passada us vam presentar una manera fàcil i accessible per crear ritmes, avui us presentem el seu equivalent per fer melodies. L’aplicació és Tone Matrix.


Per crear les melodies només cal fer clic en els quadrats que formen la graella. Ja veureu que és molt intuïtiu i de seguida estareu fent la vostra pròpia música!

Per compartir-ho, podeu copiar l’enllaç que hi ha sobre la graella (on diu “Share your song”) i enviar-lo al correu del mestre de Música, com vau fer durant la setmana passada. Hem rebut molts ritmes i potser preparem una sorpresa juntament amb les melodies que envieu!

Deixeu volar la imaginació i feu clic sobre la imatge:

ToneMatrix - Cool Things to Do - YouTube


JEROGLÍFICS

Correu per enviar aquesta tasca: tutor o tutora




CARTONLANDIA

Correu per enviar aquesta tasca: mfern523@xtec.cat

Us presentem a  Ana Serrano, és una artista nord-americana coneguda per crear treballs que fan referència a l’entorn construït mitjançant cartró i paper de colors vius. Està especialment captivada amb la manera com els residents alteren i adornen els seus habitatges, així com les connexions entre la vida vegetal i les construccions artificials.

Dissenyeu i creeu el vostre petit habitatge, podeu fer servir qualsevol capsa que tingueu per casa, doneu-li la el vostre toc personal.

Imagineu unir totes les cases quan tornem a l’escola? Cliqueu sobre la imatge:

Cartonlandia — Ana Serrano