dijous, 7 de maig del 2020

Tinkercad


ATENCIÓ: Cliqueu sobre la imatge i llegiu molt bé les instruccions d'aquesta activitat i sobretot els correus on heu d'enviar la vostra tasca.

Autodesk TINKERCAD

Els pots màgics


Data d'entrega: Abans del 14 de maig

Bon dia nens i nenes! Avui us proposem que mireu aquest vídeo que ha realitzat un company mestre de música amb pots de vidre i aigua. Amb aquests pots màgics interpreta cinc cançons, sabeu quines són? Apareixen numerades de l’1 al 5. Podeu contestar aquesta entrada al següent correu: ccampil2@xtec.cat  amb les respostes. Esperem que gaudiu endevinant-les!




Segur que us ha semblat molt fàcil endevinar les cançons. Ara anirem una mica més enllà. Us proposem que, amb ajuda de les vostres famílies, o els més grans potser sense ajuda, realitzeu aquest mateix experiment. Només necessitareu pots de vidre i aigua. Podeu fer les notes l’escala de Do Major, i després interpretar les cançons que us vinguin de gust amb aquestes notes. Per tal de que pugueu comparar el so del pot amb el de la nota us deixem l’enllaç d’un piano virtual:


Piano online | Teclado interactivo en línea |Tu escuela imusic-school





Igualtat de gènere


Data d'entrega: Abans del 14 de maig

Cliqueu sobre la imatge i trobareu una activitat d'expressió oral que heu de fer amb la vostra família. No cal que ens envieu res per correu electrònic.

Pas enrere en la igualtat de gènere